Een formule die zichzelf heeft bewezen.

Woningcorporaties


Sinds 2000 is Harrows gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van Young Professionals. Harrows heeft haar sporen verdiend bij financiële instellingen. In 2018 hebben wij kennis mogen maken met de wereld van woningcorporaties. Een fantastische ervaring! Het besef dat wij als organisatie nog veel kunnen leren. Tegelijkertijd kunnen wij met onze ervaringen veel bieden bij de woningcorporaties.
Primair richten wij ons op tijdelijke ondersteuning van de klant contact expert. Uiteindelijk willen wij onze horizon nog verder verbreden door nog meer functies te vervullen binnen de woningcorporaties en het overige sociale domein. Wij zien de relatie met de woningcorporaties daarom als een hechte samenwerking. Door van elkaar te leren, brengen we elkaar verder en worden gezamenlijke en individuele doelen behaald.

Professionals

De professionals van Harrows zijn jong en fris! Durven te ondernemen, vragen te stellen en kansen te pakken. Kwaliteit wordt geleverd door de ervaringen, opleiding en begeleiding die onze professionals hebben gehad. Onze mensen zijn flexibel door de ruime inzetbaarheid en hun doorzettingsvermogen. Met veel enthousiasme gaan onze professionals nieuwe uitdagingen aan en wij blijven samen ontwikkelen.

Let’s meet

Harrows werkt nu voor verschillende corporaties zoals Lefier en Woonservice. Wij staan te popelen om de goede ervaringen met jullie te delen. Laten we kennismaken!

Accountmangers sociaal domein:

  • Lonieke Hegen: 06-48084475
  • Duco van Hamersveld: 06-83833591