Betrokken, informeel en persoonlijk

Werken bij Spinners


Ondernemerschap zit ons bloed, onze aanpak is persoonlijk en we staan voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Maar het zijn onze professionals die maken wie we zijn. Hun kwaliteiten, drive om te ontwikkelen, enthousiasme en scherpe oog voor detail zorgen keer op keer voor een lach op het gezicht van onze opdrachtgevers. En natuurlijk die van en onszelf.

Iedereen start zijn of haar loopbaan bij Spinners met een uitgebreide onboarding. Wij vinden het belangrijk dat je kennismaakt met wie wij zijn, met onze cultuur. Informeel en betrokken zijn termen die goed bij ons passen. We blijven met jou in gesprek en vinden het belangrijk dat jij ook met ons doet. Heb je een vraag? Bel onze HR-Adviseur, fieldmanager of de directeur! Iedereen staat voor je klaar. Onze organisatiestructuur is te omschrijven als ‘plat’ en de lijntjes zijn kort. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers in het veld en van kantoor elkaar goed kennen of binnen de kortste keren leren kennen.

Onze opdrachtgevers

Kom je bij Spinners werken, dan werk je voor de bekende banken, verzekeraars en woningcorporaties in Nederland. Denk hierbij aan de Rabobank, Van Lanschot, Achmea, Lefier en BNP Paribas. De opdrachten die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij zorgt er voor dat de opdrachtgever jou niet snel zal vergeten. Uiteraard ben jij gewoon bij Spinners in dienst. Bekijk de openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers op de vacaturepagina.

Projectmatig werken

Werken bij Spinners betekent; afwisselend werk, uitdagende functies, verschillende teams en wisselende opdrachtgevers. Het projectmatig werken heeft namelijk een sterke invloed op het tempo waarin jij je ontwikkelt. Naast het opdoen van kennis wordt er ook aanspraak gedaan op een breed spectrum aan competenties, zoals aanpassingsvermogen, communicatieve vaardigheden, commercieel inzicht, flexibiliteit en ondernemerschap. Competenties die in de huidige arbeidsmarkt steeds belangrijker worden.